JAARKALENDER HANDELAARS VUURTOREN – 2016

Beste handelaars, klanten en bewoners van  de Vuurtorenwijk,

Dat we fier mogen zijn op onze wijk is al ruim bewezen met de talrijke initiatieven die we in al die jaren hebben verwezenlijkt. Dit danken wij vooral aan de belang loze inzet van al de medewerkers uit eigen familie, vrienden, kennissen en verenigingen.

Maar naast dit gegeven mag ik het belangrijkste niet vergeten te vermelden : dat dit echter allemaal maar mogelijk is geweest dankzij het harde labeur en tomeloze inzet van mijn eigen bestuur.

Daarom zeg ik : Myriam, Arnold, Francine, Johnny, Wendy, Redgy en Lieve, bedankt voor
de jarenlange inzet , de vele avond uren die hiermee gepaard gingen en de vele uren die nog komen .

De laatste 2 jaren was echter een idee ontstaan voor een activiteiten kalender, volledig gewijd aan de plaatselijke handelaars. En dit idee kwam in vorm half november. De vraag kwam echter hoe we de samenstelling , de goedkeuring van onze handelaars en het drukken konden regelen in 3 weken tijd ,met de voorstelling op onze 10de KerstVistijn en de bedeling voor 31 december..!!!!

Hoe we dit HUZARENSTUKJE hebben kunnen volbrengen is onbelangrijk maar met fierheid kunnen we zeggen DE KALENDER IS EEN FEIT

Deze kalender, met een retro-look en een mengelmoes van oude foto’s en nieuwe foto’s van onze eigen wijk, de vermelding voor bijna 80% van onze handelaars, de vermelding van al onze activiteiten, belangrijke gebeurtenissen en data en de mogelijkheid nog iets in te vullen voor de belanghebbende, is een succes .

DEZE KALENDER WORDT OP 30/12 EN 31/12 IN ELKE BRIEVENBUS VAN DE WIJKBEWONERS GRATIS GESTOPT, JAWEL ” VOLLEDIG GRATIS”

Activiteitenkalender 2016 001activiteiten 2016

Ik dank hiervoor ook de mensen die de nodige stukken hebben geleverd, het Davidsfonds voor onze nostalgie van de wijk,en zo meer….

Ik wens jullie dan ook allen EEN SPETTEREND 2016  toegewenst vanwege mijzelf en mijn bestuursleden

PS : er kunnen nog steeds kalenders bekomen worden bij mij

Fernand Willaert
Voorzitter  Handelaars Vuurtoren

3 gedachten over “JAARKALENDER HANDELAARS VUURTOREN – 2016

    • Beste Gunther, dit getuigd van onze inzet voor de Wijk en onze bescheidenheid naar buiten toe. We hebben als bewoner en geboren Vuurtorenaar ons hart aan de wijk verloren.We danken jullie ook voor de jarenlange steun die we hebben gekregen en we nog mogen krijgen

  1. Geacht bestuur Handelaars Vuurtorenwijk,

    Een prachtig geslaagde kalender van de Vuurtorenwijk, ik heb bij verschillende foto ’s stilgestaan over de vervlogen tijd, knap Fernand.
    Hier ook mijn oprechte erkentelijkheid voor wat jullie al menige jaren verwezelijken op de Vuurtorenwijk. Je moet het maar doen zeg ik. Proficiat aan het bestuur en ook alle medewerkers die soms gemakkelijk vergeten worden, dus voor jullie allemaal een welgemeende schouderklopje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *